18 september 2016

Om veganer, kärlekslösa och vilsna!

Ibland tänker jag att det här landet håller på att spåra ur alldeles oerhört. På alla möjliga sätt!

Inte nog med att mängder med människor förfasas över att tjejer och killar separeras under ett par lektionstimmar i gymnastik per vecka trots att de resten av tiden i skolan har gemensamma lektioner.

Den, från TV, kände Kalle Zackari Wahlström har, som horder med andra, varit på älgjakt och råkade publicera en bild på sitt nedlagda byte på Instagram. Expressen berättar att det borde han inte ha gjort!

Landets samlade veganmaffia stormar och folk fäller kommentarer som: ”Vad ger dig rätten att avsluta någons liv?”

Jag själv, som just stått vid spisen en längre stund och gjort en jätteomgång pannbiffar, på irländsk extraprisköttfärs, tänker att de stackars veganerna aldrig torde ha ställt sig frågan om vad moroten känner när den blir bryskt uppsliten ur jorden och hastigt råriven till någon märklig raw food-rätt.

Eller hur upplever egentligen groddarna det som efter bara några dagars snabbuppdrivning rivs av och hamnar på en ultraekologisk macka för att strax möta magsyran hos de som torde ha extrema mängder sådan då de orkar uppröras över hur alla andra människor väljer att leva sina liv?

Uppenbarligen är det skillnad på liv och liv om man ska tro frågeställningen från de som i dag kritiserar Kalle!

Att vara förstående och kärleksfull funkar inte heller i det här landet!

Komikern Özz Nujen har blivit anmäld till Granskningsnämnden sedan han i ”Ring så spelar vi” sagt ”puss och kram”, som hälsning till lyssnarna, vid ett par tillfällen.

Visst; Alla har i en demokrati rätt att tycka, i stort sett, vad som helst och det är detta som är så fint med att leva i en demokrati!

Dock är det lätt att tycka att all energi som ovan nämnda gnällspikar bestämt sig för att spendera på att människor är rovdjur och att ”puss och kram” är otrevligt att höra helt klart skulle behövas i massor av andra sammanhang!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar