10 september 2016

Hanne Kjöller slutar! Hurra!

Jag imponeras av människor som med stolt och högt hållet huvud vågar sticka ut och tycka saker som ibland inte är gemene mans åsikter.

Därför har det, för denne bloggare och tusentals andra, varit ett stort nöje att ta del av DNs ledarskribent Hanne Kjöller och det hon finner lämpligt att tycka till om.

Med stor förtjusning tar jag del av en artikel i tidningen Journalisten där Hanne berättar att hon den 30 september slutar som ledarskribent på DN för att övergå till att vara kolumnist och att satsa på bokskrivande och grävande reportage.

Som hon själv säger i artikeln: ” Som ledarskribent är min uppgift att föra tidningens talan. Som fristående skribent är jag friare…”

Som jag ser fram emot att ta del av det som Hanne velat berätta men haft bakbundna händer att avslöja som ledarskribent!

Är övertygad om att Hannes beslut att sluta som ledarskribent kommer att göra vårt land till en bättre plats på planeten.

Sanningar kommer avslöjas, missförhållanden kommer att uppdagas och oegentligheter kommer att nå världens ljus! Jag kommer att älska varenda ögonblick oavsett om jag just för tillfället inte delar uppfattning med Hanne!

Vi behöver flera lika vassa pennor som hennes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar