24 oktober 2014

Om Putin och ord som ingen vettig tror på!

Vladimir Putin, Rysslands president, sade på fredagen att alltihopa ”är USA:s fel”.
Detta sagt som en förklaring till att han själv anklagats för att vara en ny Stalin och på väg att bygga upp ett nytt imperium.

Samtidigt flyger det ryska flygbolaget Aeroflot in horder med ryssar till Europa. För vår egen del tillåts det ryska rederiet St Peter Line angöra Stockholm var fjärde dag med ryska turister som fortsatt inte förstått att ryska inte är ett världsspråk utan förväntar sig att kunna kommunicera på sitt hemlandsspråk på Junibacken och NK. Något som de två sistnämnda, i iver efter att sopa hem intäkter, har tillgodosett genom att ha anställda som lismande lockar till sig rubel på besökarnas eget språk!

Putin fortsätter sin aggression mot Ukraina, fortsätter att utvidga sanktionerna mot EU som gör att den egna befolkningen nu lider brist på basvaror. De forna ”kommunistiska” butiksköerna ökar till gamla tiders nivåer, den ryska befolkningen påminns om gångna tider och samtidigt misstänks rysk undervattensverksamhet i den svenska huvudstadens absoluta närhet!?!

Säga vad man vill; I mina öron kan allsköns uttalanden från den ryska ledningen strömma in! Jag tror inte ett enda ord jag hör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar