4 oktober 2014

Framtidsministern har gedigen bakgrund?

Strax efter att Fredrik Reinfeldt tillträdde som statsminister så grävde främst vänsterpress upp skabrösa avslöjanden som tvingade ett par statsråd att snabbt smita ut med svansen mellan benen. Det tillhör liksom traditionen att de som tillsätts för att styra utsätts för allsköns granskningar.

Så också nu när en vänsterregering tillträtt!

Nu är det pay back time!

Visserligen lär Karin Pettersson på Aftonbladets ledarsida upprört muttra om personförföljelse och löjeväckande beteende hos de som nu hittar små guldkorn av chikanerande och förnedrande bakgrundshistorier hos de som nu tillträtt. Till skillnad från på Reinfeldts tid då tidningen tog som sin livsuppgift att dra så många borgerliga politiker i den värsta av dynghögar!

Den närmaste tiden lär vi borgerliga väljare fullkomligen kunna vältra oss i allsköns uppgrävda lik och jag är inte sen med att gnugga händerna!

I dag får vi t ex veta att nya framtidsministern, Kristina Persson (S), har en historia som sträcker sig århundraden tillbaka. Kristina påstår sig ha levt, och blivit ihjälslagen, på 1300-talet. Under 1800-talet var hon visst torparhustru i Finland, under tidigt 1900-talet var hon man och dessutom har hon haft kontakt med Raoul Wallenberg!

Vår nya framtidsminister måste därmed vara något i hästväg. Med en sådan gedigen bakgrund, och med en nyinköpt kristallkula till sitt departement, lär hon, eller 1900-talets han, kunna avgöra i stort sett hela mänsklighetens väl och ve! Eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar