28 oktober 2014

Om knarksvampar och ett drogförvirrat Rosenbad!


Själv var jag från första början inne lite på samma linje som Stefan Löfven, dvs har man sonat sitt brott så har man.

Ändå gnager tankarna om att jag, och Stefan, någonstans har fel!

På många arbetsplatser i vårt land genomförs regelmässiga drogtester av personalen, både befintlig sådan och de som suktar efter ett jobb vid dessa företag.

Genomförs regelmässiga drogtester vid departementen i vårt land? Jag har svårt att tro det!

Om, säger om, det trots allt genomförs drogtester vid regeringskansliet och på departementen och om, säger om, mannen ifråga är ren så tycker jag att han borde få en chans! Trots att han påstått rena dumheter som att han haft ”bra erfarenheter” av cannabis och knarksvampar!

Åsa Romson (MP), språkrör och vice statsminister, säger till Expressen att ”det är inget jag står bakom.” Nu är inte det särskilt trovärdigt när det kommer från en människa som målar med giftfärg, eldar med fulbränsle och struntar att betala energiskatt för detta samt flyger från en flygplats som hon påstår sig hata!

Genom åren har vi sett ett antal statsråd och andra politiker passera revy med uppenbarligen stora problem när det kommer till t ex alkohol. Säkerligen har det funnits exempel på missbrukare av andra droger också!

Detta hör inte hemma i landets högsta ledning som har att ansvara för rikets väl och ve!

Fast en dag som denna räcker det inte att nämna allsköns droger. Med en statsminister som säger ”I have an old paper” som förklaring till att han yrar om namnen på andra länders politiker så är nog ändå alla mått mer än rågade!

Spikarna i minoritetsregeringens kista står som knarksvampar i kistlocket!

6 kommentarer:

 1. "Trots att han påstått rena dumheter som att han haft ”bra erfarenheter” av cannabis och knarksvampar!"

  Men hallå? Varför är det dumheter? Jag tror vi alla haft bra erfarenheter av alkohol (kanske dåliga ockå) så varför skulle folk inte kunna ha bra erfarenheter av cannabis och knarksvampar.

  Du kallar dig liberal som ägnar dig åt den värsta moralismen.

  1. Har du själv testat cannabis och den typen av svampar?

  2. Om du inte har gjort det - hur kan du då uttala dig?

  Om du har gjort det och ditt svar är nej - hur kan du då anta att din reaktion är giltig för alla andra människor?

  Skärp dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry att svaret dröjt.
   Jag såg ett mycket intressant inslag på Rapport i tisdags. Det visar tydligt att de som förespråkar användande av svampar och andra droger i själva verket är egoister. Deras missbruk påverkar omgivningen men de själva struntar i vilket!
   Inslaget finns här: http://www.svt.se/nyheter/varlden/pappans-cannabisrokning-forstorde-hennes-liv

   Radera
  2. Så folk som dricker alkohol (vilket nästan alla gör) är inte per automatik egoister, däremot folk som röker cannasbis.

   Du har fel och är inkonsekvent. Härmed lämnar jag debatten med dig och kommer inte skriva eller läsa mer i just den. Men jag kanske återkommer här i andra debatter.

   Trevlig helg och puss på dig Jens. :-)

   Radera
 2. "Genom åren har vi sett ett antal statsråd och andra politiker passera revy med uppenbarligen stora problem när det kommer till t ex alkohol. Säkerligen har det funnits exempel på missbrukare av andra droger också!"

  Vilka statsråd då? Du sitter och låtsas vara både åklagare och domare utan några bevis vad jag vet. Eller fram med bevisen, för du lyssnar väl inte bara till skvaller som den värsta skvallerkärring? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägg av! T o m en drogliberal aktivist som du borde inse att en hel del politiker har problem.
   Jag tänker dock inte ägna mig åt något slags "outande".

   Radera
 3. Nej, jag känner inte till några statsråd som har problem. Men om du tror på rykten så är det din sak.

  SvaraRadera