4 september 2013

Om en President, trafikcensur och Lotta Bromé!

The President is in town!

Så här långt har besöket varit en riktig hit! Så mycket uppmärksamhet som lilla Sverige fått, och får, i dag, blir svårslaget!

Presskonferensen med vår Statsminister och Presidenten var intressant och gav en bild, av både Statsminister och President, som var lite extra mot det sedvanliga!

”Stockholm is great”, sa Obama och hoppades att någon gång få ta med sin hustru och juniorer till vår vackra huvudstad. Att ”Fredde”, skämtsamt, tutat i Presidenten att vårt klimat är detsamma året runt var en presskonferens-höjare med många leenden som följd!

Invändningen jag har i dag riktar jag mot Lotta Bromé, P4 Riks och P4 Radio Stockholm!

När Lotta & Co sänder tycks det ständigt vara så att lokala trafikrapporter är bannlysta, ja fy-fy!

När det, under veckovis, hotats med en gigantisk trafikinfarkt i huvudstaden under Obamas besök så är trafikinformation ganska så nödvändig. Vid helslagen, efter Eko-nyheterna, förväntar man sig liksom en uppdatering. Men inte då!

Efter halv-slagets lokala nyheter erbjuds 30 sek, hysteriskt rabblande, trafikrapport innan P4 Extras signatur bryter och många Stockholmare står handfallna när det gäller trafikläget med avspärrningar och allt!

Nu gäller inte detta beteende bara just i dag utan alltid!

Jag gillar Lotta, hon är en fantastisk programledare, en det hindrar mig inte att undra om redaktionen för P4 Extra är så självupptagna så att de inte under några omständigheter tillåter trafikinformation? Eller är det så att Radio Stockholm har fackföreningsstipulerad rast mellan 13 och 15?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar