8 mars 2013

Om Chavez begravning och SVT

 I dag begravs Hugo Chávez!

Döm om min gränslöst stora förvåning, på gränsen till chock och stroke, när jag konstaterar att SVT tänker sända 3 timmar live, på SVT Play, från evenemanget i Caracas!

Eva Hamilton! Har du fått en fundamental härdsmälta?

Innebär den nya given att vi framöver kan se fram emot livesända begravningar av andra despoter?

Jag hoppas, i djupet av mitt hjärta, att dagens sändning inte kostar en endaste lilla ynka licenskrona. Och JA, jag tänker absolut skriva några rader till Granskningsnämnden. Jag tror inte att jag är ensam om detta!

Dagens utsändning är ingenting annat än absolut fullständigt oacceptabel!!!

3 kommentarer:

 1. De kanske planerar att sända Francos och Perons begravningar också nu i efterskott. Och lite Lenin åtminstone. Med uppskattande kommentarer. "Hans gärningar var ju varierade, men den ärliga uppskattningen från många kan ju inte ifrågasättas".. osv.

  Svt är väl på väg att fullständigt tappa legitimitet. En galen organisation som stjäl folkets pengar och sänder sekteristisk sörja. Blandat med trams och flams. Samt några fåtaliga guldkorn.

  Kanske skulle informationsutbytet i landet bli mycket större och intressantare och mer relevant för samhällsdebatten om Svt helt enkelt avvecklades. Det förutsatte ju att andra aktörer tog ansvar för seriösa programsatsningar förstås. Men som det nu är blockerar Svt's storlek förmodligen alla initiativ för alternativa lösningar.

  Märkligt med undersökningen som nyligen påstås visa att förtroendet för public service skulle vara jättestort. Är det bara personalen på bolaget som röstat? Annars skulle det ju förstås också förklara väldigt mycket, samtidigt.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Hej Nils-Gunnar!
   Din kommentar är nästan inte värd att besvara. Den är bara dum! Det är väl en j-la skillnad mellan Prinsessan Lilian och Hugo Chávez??? Och intresset för den förra torde vara bra mycket större än för despoten.

   Radera