13 december 2011

Juholt, självinsikt och parodier


I en intervju med riksdagsjournalisterna säger Håkan Juholt: "Det finns ett antal områden där jag sett problemen men inte haft tid att ta fram en lösning".

Med detta skall vi känna oss trygga i att han lärt sig en läxa är det meningen!

Om man kan bli partiledare i det största oppositionspartiet utan att ha egna lösningar på politiska problem så känner i alla fall inte jag särskilt stor trygghet!
Det säger ju en del om partiet i sin helhet!

Under pressträffen svarar Juholt också: "Jag förstår inte den frågan", när frågan gäller varför han inte tar fajten mot främlingsfientligheten.

Nu är det bara att luta sig tillbaka. Ett dygn eller så! Av erfarenhet vet vi ju att nya utspel, i någon helt ny riktning, brukar komma från Juholt inom en 24-timmars period.

I "Godmorgon Sverige" kallade Mona Sahlin Moderaterna för en parodi!?! Vad hon kallar sitt eget parti fick vi inte veta. Det hade annars varit intressant att höra....

2 kommentarer:

  1. Han har insett problemet att alla inte har så mycket pengar som de skulle önska (pensionärer m. fl.). Lösning kommer.
    Vi hörde ju också att han preseterade en lösning på att mobilnäten inte är heltäcknade över hela landet.
    Det är bra Juholt. Ser med stor glädje fram emot flera lösningar, nu när du börjat "göra bättre" som du brukar uttrycka det.

    SvaraRadera
  2. Gissar att Mona skulle säga tragedi...

    SvaraRadera