2 juni 2011

Dags att sjukskriva WHO???

För ett år sedan publicerades en rapport till Europarådet som mycket kraftigt kritiserade världshälsoorganisationen WHO för det sätt de varit insyltade i masshysterin kring den s k svininfluensan.

Rapporten, skriven av den brittiske parlamentarikern Paul Flynn, sammanfattades med ”pandemin som inte var någon pandemi”!

British Medical Journal beskrev WHOs trovärdighet som ”svårt skadad”.

Hur det gick vet vi. I Sverige massvaccinerades det urskiljningslöst och nu utreds sambandet mellan vaccin och narkolepsi. Många andra länder struntade i larmen om den ”fasanfulla” flunsan. Faran var betydligt mer uppblåst än verklig!

Borde det ifjol skedda inte medföra en viss försiktighet från WHO när det handlar om att kategoriskt slamra med kastrullocken?
Tydligen inte! I dag slamras det åter. På två fronter!

Dels får vi veta att EHEC-smittan är av en särskilt allvarlig, och muterad, variant och dels får vi (för vilken gång i ordningen?) veta att mobiltelefoner är farliga.

Såvitt jag vet har ingen kunnat leda i bevis att mobiler är skuld till hjärnskador fastän gudarna ska veta att det är många som försökt.

När det gäller den muterade magbakterien hoppas jag att WHO har torrt på fötterna och tänker sig för ett par gånger extra! ”Lyckas” de skapa panikstämning även i år och sedan visar sig ha fel så är organisationen färdig för nödslakt! Av barmhärtighetsskäl!

Men innan det går så långt är det hög tid att plocka in WHO på en grundlig hälsokontroll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar