25 januari 2011

Birro emigrerar! Tack!

Nej, jag kan inte låta bli…
Birro-språk kallas det säkert att skjuta bollen i öppet mål.
Jag förvånas över att Marcus Birro i dag mejlar med Aftonbladet!?! (Vad tycker hans arbetsgivare på konkurrenttidningen om det?)
Utan ett knyst om någon slags pudel för inlägget som upprörde så många flabbar han nu, flåshurtigt grabbigt, bort alltsammans och meddelar att han emigrerar. Åtminstone tillfälligt!
Marcus kommentar när han fått veta att incidenten med flickan i rullstolen och ”öststatarna” i själva verket var en tv-inspelning är käcka: ”Skönt att flickan inte på riktigt var tiggare”.
Om själva tv-inspelningen kan vi ha hur många åsikter som helst. Kasst av tv-bolaget att inte raskt berätta det för ”offret”. Ja, det vill säga, om så inte skedde.
Det känns som om Marcus fick en ”idé” till inlägg efter att ha varit med vid inspelningen men om det verkligen var så är något vi aldrig lär få veta. Marcus lär heller aldrig avslöja om han anser att alla ”öststatare” är kriminella eller om unga tiggande flickor gör sig bäst i rullstol…
Trevlig flytt Marcus! Ta god tid på dig och vila ordentligt! Särskilt från alla typer av skrivdon!

1 kommentar:

  1. Jag får också en del kritik på nätet, men inte slutar jag blogga för det. :) Jag lyssnar på konstruktiv kritik och skiter i resten. Men att ropa mobbning så fort någon ogillar det man skrivit funkar inte.

    Du minns väl Birros utspel om transpersoner: http://bimbo84.blogspot.com/2010/08/homo-bi-och-vad.html
    Det kallar jag fördomar!

    SvaraRadera