22 juli 2017

Jeanette och Johanna - två kvinnor utan minsta tanke!

Nu ska jag hänga ut två, av varandra oberoende, fruntimmer! Eller rättare sagt; Uthängningen har de ordnat helt på egen hand långt innan jag skriver dessa rader. Den ena kvinnan har dessutom hängt ut sina båda barn! Men vi tar det från början!

SVT Nyheter Småland intervjuar Jeanette Eriksson från Vimmerby som just nu är på Kos med ”släktingar.”

Jeanette är ”jätteirriterad” över att researrangören inte hörde av sig till just henne förrän elva timmar efter jordskalvet. Jag vet inte vilken tidsram Jeanette hade kunnat acceptera men i efterskalvens intensiva röra så anser i alla fall jag att elva timmar är helt okej.

Jeanette säger: ”Jag trodde inte barnen skulle överleva” och artikeln på webben illustreras med en bild på de båda barnen. Hade Jeanette fått barnens tillstånd, undrar jag?

Att få femton minuter i rampljuset är kanske Jeanettes våta dröm och kanske har hon genom åren projicerat denna dröm även på sina juniorer, vad vet jag?

En snabb koll på Eniro visar att det bara finns en Jeanette Eriksson i Vimmerby. Kanske blir hon lokalkändis nu och får hälsa på allt och alla i livsmedelsbutiken. Eller så får hon mera medieutrymme vid hemkomsten då hennes hus nu stått tomt en tid.

Ännu mer självupptaget, med kanske årets mest ogenomtänkta självbildsspridning, är Johanna Knutsson i Uddevalla.

I en artikel i Expressen/GT får vi veta att Johanna blev antastad och hotad inne på Åhléns i Uddevalla. En man lär ha sagt till Johanna att hon ”skulle råka illa ut” om hon inte berättade sitt namn för honom.

Det är, enligt Expressen/GT, andra gången på kort tid som en kvinna blir antastad på detta vis i Uddevalla och kanske vill Johanna knäcka den först utsatta genom att själv publiceras i kvällspressen.

Hur som helst; Nu vet den eventuelle, kanske påhittade, gärningsmannen vad Johanna heter, hur gammal hon är och han har också ett fint nytaget foto på henne så nu är väl alla glada och nöjda, eller?

Båda fallen visar, med de uppgifter som är kända nu, att ingen av kvinnorna hade tänkt klart!

Vill du få bilder publicerade på andra än dig själv så är det lämpligt om dessa är på vuxna, tillfrågade, motiv. Och vill du behålla din identitet för dig själv så kanske det inte är en briljant idé att kontakta en kvällstidning med en selfie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar