16 augusti 2014

Om kossor i arvfurstens palats och ministerkandidater!

Ekots Tomas Ramberg torde ha en brigad med kunniga, initierade och pålitliga tipsare i sitt nätverk. Därför tvivlar jag inte en sekund på att sossarnas Löfven på allvar tänker fråga ko-bonden Göran Persson om han vill bli utrikesminister. Ja, innan dess är det en viktig detalj som måste uppfyllas; En valseger.

Att både Löfven och Persson senare under lördagen bestämt dementerar att Rambergs ”scoop” skulle äga någon som helst sanningshalt gör att jag än mer övertygas om att storyn är sann!

Sossarna har ju som regel att ständigt och långtgående säga ”NEJ” till allt de anklagas för. Ett ”nej” som senare helt plötsligt kan bytas ut mot ett ”ja” utan att någon partimedlem ifrågasätter trovärdigheten!

Göran Persson säger på lördagen att han endast tänker flytta in i arvfurstens palats om han får ta sina kossor med sig (så bestående var det ”nej:et”!). Kan bli en spännande tid runt Gustav Adolfs torg framöver om det blir en oppositionell valseger. Med Miljöpartiet som lägger veto mot Förbifart Stockholm och en huvudstad med pågående trafikinfarkt så lär ett helt gäng med kossor kunna slå spiken i Stockholms murkna trafikkista!

Samtidigt som det UD-surras om Persson dyker den odiagnosticerade Oskarshamnsbon Håkan Juholt upp som gubben i lådan och meddelar att han kan tänka sig kulturministerposten!

Säga vad man vill men jag är ganska övertygad om att sossarna i dag har förlorat stora skaror av potentiella väljare!

En oppositionell valseger lär leda till att vi redan dagen efter valet börjar planera för nyval!
Så alldeles utomordentligt utmärkt i så fall!

1 kommentar:

  1. Göran Perssons avsikt är sannolikt att på ett synnerligen aktivt sätt medverka till handel med kor, alltså kohandel. Det är det han (inte) vill säga. Kombinerad utrikes- och handelsminister? Mona Sahlin som kulturminister vore ett annat spännande val. Hon är ju av den uttalade åsikten att det inte finns någon kultur här i landet. Åtminstone inte svensk. Håkan Juholt som försvarsminister? Förutom tidigare utskottsordförande, samlade han ju på sig rika personliga erfarenheter av försvar efter att han tvingats försvara sig efter alla tavlorna. Ingvar Carlsson äldreminister alternativt mycket äldreminister? Med Löfven vid rodret blir alltihopa "Fem på nya äventyr".

    SvaraRadera