17 augusti 2014

Kommunal begränsar demokratin!

Häromdagen meddelade Kommunal att de stoppar SD:s reklam på SL-entreprenören Nobinas bussar i Södertälje.

I dag berättar SvD Näringsliv att den fackliga, odemokratiska, kampanjen även når huvudstaden då samma bannlysning sker vid Söderhallen där Keolis är entreprenör och vars bussar trafikerar innerstaden.

Skyddsombudet Stephan Gard säger till SvD att han inte kan garantera att personalen inte utsätts för hot och våldssituationer.

Att en fackförening förbjuder ett demokratiskt valt riksdagsparti att annonsera inför det kommande valet är ganska tröttsamt.

Men samtidigt inte särskilt otippat!

Att vänsteranhängare vill sätta skygglappar inte bara på sig själva men på alla väljare är helt i linje med de partiprogram som starkt vill begränsa människors valfrihet. I samma anda meddelas nu att människor i allmänhet inte själva kan bedöma budskapen i en annonskampanj!

Stephan Gard har troligen inte förstått att ett helt gäng av hans fackföreningskompisar faktiskt bidrog till Sverigedemokraternas framgångar i det senaste riksdagsvalet.

Att han befarar våldshandlingar mot personalen är ingenting annat än ett erkännande om att hans ”egna” tillhör en våldsbenägen samling odemokrater redo att begå brottsliga handlingar bara för att ett riksdagsparti har åsikter som dessa inte orkar ta fajten emot i ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar