11 april 2013

Ledande sossar "ovetande" och "förvånade"!

DN berättar i dag att många ledande socialdemokraterförvånas” över Omar Mustafas samröre med antisemiter. Mustafa valdes, helt otippat, in i partistyrelsen för bara ett få antal dagar sedan.

En av ledamöterna i valberedningen, Ebba Östlin, säger att hon inte hade ”kännedom” om Mustafas bakgrund.

Tänk, jag levde i tron av att det numera kollas upp vem som inte har betalt tv-licens, vem som har haft svartarbetare och, inte minst, vem som har åsikter som är helt främmande för övriga medlemmar när ett parti ska välja höga höns!

Kritiken från vänsterhåll stormade mot Fredrik Reinfeldt när denne, i början av första mandatperioden, var tvungen att peta ett antal mindre begåvade statsråd som råkat glömma att berätta om tidigare synder.

I dag måste kritiken därför bli än större därför att sossarna inte har lärt sig läxan, som de själva plågade Reinfeldt med när det begav sig!

Det ”stora” oppositionspartiet är patetiskt!

1 kommentar:

  1. Att få in folk i olika kommuner som inte riktigt har totalt överenstämmande åsikter på alla viktiga fronter är nog rätt vanligt, och kanske mindre allvarligt. Där är det ändå mera vardagliga sakfrågor som hanteras. I riksdagen blir det ju mer kinkigt, men även där så kan ju enskilda ledamöter hanteras visavi enskilda frågor som bedöms viktiga och avikande.

    Däremot regeringspositioner eller platser i själva partistyrelsen blir ju något annat. Där skall framtidens uppfattningar formas, lanseras och hanteras. På avgörande punkter.

    SvaraRadera