3 augusti 2017

Postnord rekommenderas assurerade örfilar!

SR P4 Jämtland berättade häromdagen om Mats Hemmingsson i Östersund som tvingas lägga ned sin firma och gå ut i arbetslöshet, igen, för att Postnord inte klarar av jobbet att distribuera de maskindelar som Mats tänkt sig att sälja vidare.

Hans Bergander, produktionsområdeschef försöker, som så många andra produktionsområdeschefer inom Postnord försökt tidigare, att förklara varför Mats försändelser inte kommer fram. Bergander skyller på att om försändelserna inte kommer fram så kan de inte ha varit rekommenderade!?! Som om vi postkunder i allmänhet brukar rekommendera försändelser?

I dag berättar Expressen om att Postnord ”larmar” för att vi näthandlar så mycket och då särskilt från Kina.

Anne Jiremar, presskommunikatör vid Postnord, förklarar att även om försändelserna från Kina är rekommenderade så menar de i Kina ”inte samma sak som oss med rek.”

Postnord fortsätter i sin patetiska utförslöpa!

Interninformationen om vad som ska sägas och inte sägas i media fungerar sådär.

Jag tänker att kommunikationsavdelningen vid Postnord säkert interninformerar via vanliga brev. Brev som aldrig kommer fram!

Jag hoppas fortsatt att hela Postnords ledning tar och rekommenderar sig långt bort från företaget och att regeringen snarast vidtar åtgärder, som eventuellt borde assureras!

Det är bara en rekommendation. I all välmening!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar