6 augusti 2017

DN förbryllar om fyllan på Husarö!

I en, alldeles förfärligt illa skriven, analys av DN:s Karin Eriksson får vi oss till livs både att ”Fredrik Reinfeldt har fått utstå hård kritik i efterhand för sitt agerande (…) som statsminister och partiledare.”

Detta i en text där Eriksson avhandlar Anders Borgs fylla där hon också konstaterar, om Borgs uppträdande: ”Uppgifterna om hur han betedde sig mot kvinnor på Husarö är osäkra” och ”Det är däremot uppenbart att han skadar Moderaternas kvinnliga partiledare.”

Det är ganska länge sedan DN nedlät sig till att publicera så mycket dynga på en och samma gång!

Såvitt känt skändade inte Borg endast kvinnor utan klämde även män på ”paketet” och att Moderaterna har en kvinnlig partiledare borde inte ha ett enda skit med saken att göra!

Dominika Peczynski, Borgs sambo, har i media sagt att ”alla” på festen var mer eller mindre stenpackade.

Borg har i sociala media beklagat sig över Anna Kinberg Batras fördömande och jag har lätt att förstå honom. Vad ända in i glödheta vet Kinberg Batra om vad som hände mer än det pressen publicerat? Nada!

Vad Fredrik Reinfeldt har med det inträffade att göra, som Karin Eriksson på DN underförstått påstår, är ytterst oklart.

Att Eriksson mumlar om att kvinnor på Husarö farit illa är lika illa! I alla fall om män var lika utsatta.

Däremot, påstår jag, har hon rätt om att Borg inte behöver dra ned brallorna för att bevisa hur stor han är inom Moderaterna.

Anna Kinberg Batra har nog en bra bit kvar till att nå upp till nivån som herrar Reinfeldt och Borg hade. Karin Eriksson på DN har, å sin sida, en helvetes lång resa att göra innan hon kan bjuda upp till ”de stora elefanternas dans” inom journalistiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar