12 april 2015

Om pingstpastorn och helvetet!

Några rader till pingstpastorn Tommy Dahlman:

Tommy! Du och 21 andra pingstpastorer påstår att jag och mängder av andra medmänniskor är dömda till en tillvaro med extremt hög temperatur den dagen vi lämnar jordelivet. Det skriver ni i en debattartikel i tidningen Dagen.

Med detta konstaterat inser jag att jag inte kan bemöta dina, och dina kollegors, åsikter med mindre än att jag tar ett rejält kliv över till er planhalva, de fördomfullas!

Kom just att tänka på en gammal svensktoppslåt med textraden: ”Vad gjorde du av ditt liv Tommy?” och inser att frågan är tillämpbar en dag som denna.

Hade du en uppväxt i ett svårt frireligiöst hem där dina egna tankar inte tilläts ta plats?

När jag tittar på bilden av dig i Dagens Nyheter så kan jag konstatera att du ser ut som en riktig ”hunk!” Om du klev in på något etablissemang med regnbågsflagga på fasaden så finge du nog var på din vakt! På sådana ställen vet du förstås redan att vi alla är pedofiler och endast har sex i våra tankar. Vardagliga bekymmer som att handla mjölk, tvätta, stryka, städa och fundera på vilken mat som ska fixas till middag är ingenting för oss! Att nära en önskan om att dela livet med en person som vi hyser obeskrivlig kärlek för är oss helt främmande! Det är rent och skärt, svårt ogudaktigt, kopulerande som uppfyller våra ogudaktiga hjärnor varje minut av vår vakna tid! Det vet ju alla, eller hur Tommy?

Du har vackra ögon och dina läppar ser kyssvänliga ut! Möjligen verkar det en smula omanligt att du använder så mycket vax i håret. Men i ditt fall tycks det nog mest bero på att du ”tar från de rika och ger till de fattiga.” Och hur är det egentligen med dina handleder Tommy som du visar upp på pressbilderna på din egen hemsida? Är de inte lite väl mjuka för att de ska framstå som riktigt karlakarlsaktiga?

Jag undrar om du inte låg där i mörkret testosteronstinn i tonåren, medan lilla mamsen stod vid spisen, bad och födde nya pingstvänner till världen, och tänkte syndiga tankar när du kände dig manad att tillfredsställa dina egna lustar, på ett sätt långt ifrån det som ansågs lämpligt?

Hur det än är med den saken tycks kärleksbudskapet uppenbarligen aldrig nått fram till dig och de 21 andra!

Det är möjligt att ni har rätt i era profetior som säger att jag och alla andra regnbågsmänniskor på vår jord kommer att sluta i helvetet! Men jag är i så fall fullständigt övertygad om att vi inte alls kommer att känna oss ensamma!

See you in hell!

1 kommentar:

  1. Det var ord och inga visor, det. Jag kan väl säga att jag hyser en viss förståelse för din reaktion.

    SvaraRadera