4 april 2014

Wallström nej-sägare som vänder kappan!

Margot Wallströmlängtar tillbaka till många frågor.” Detta sagt i en TV4-intervju.

Tro mig, trots sympatier hos det borgerliga blocket så har jag alltid respekterat Wallström som jag ansett vara en otroligt driftig och mycket klok person, som jag uppfattade uppriktigt verkade tro på sossemantrat solidaritet.

Under åren hon har varit borta från svensk politik så har hon sysslat med väl så kvalificerade andra uppgifter och, såvitt jag vet, gjort detta med den äran.

Dock har hon, gång efter annan, ständigt sagt ett bestämt nej när hon erbjudits, eller uppmanats, att komma hem och hjälpa sitt parti, som stundtals varit riktigt på dekis! Nej-sägandet har varit nog så tydligt och verkat vara oåterkalleligt!

Häromdagen visade det sig att Wallström inte erbjudits det toppjobb, för det internationella demokratiorganet Idea, som hon suktat efter.

Plötsligt måste även en nej-sägare börja se sig om efter arbete och då är integration och invandringsfrågor i lilla Sverige intressant igen!?!

Ja, nu när opinionsvindarna, ofattbart nog, tycks blåsa sossarna i ryggen, så dyker plötsligt Margot upp som ”gumman i lådan” och anar ministerpost i faggorna!

Det är, unken och makthungrig, solidaritet á la Wallström det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar