6 april 2014

Om MH370; Var är bevisen???

Det är säkert så att jag är helt vilse i pannkakan, väck i luvan, konspirations-yr, mindre vetande i just flygfrågor och kanske rent av aerodynamiskt senildement!

Men jag fortsätter att undra; Vad i hela fridens namn hände med spåret från Maldiverna där flera boende på den avlägsna atollen Kuva Huvadhoo rapporterade ett lågt flygande, stort, jetplan med blå och röda detaljer på flygplanskroppen några timmar, rätt antal flygtimmar med hänsyn tagen till avståndet, efter att MH370 försvunnit från all världens radar???

”Flygsäkerhetsexperten” Hans Kjäll, som tycks vara den ende av sitt slag i Sverige, sade bergsäkert att planet låg på havsbotten 3 timmar från australiska Perth när ett brittiskt företag påstod sig veta planets flygrutt.

I dag har Kjäll börjat tona ned sina egna påståenden och låter alltmer osäker. Det hedrar honom!

Han säger under söndagen till TT att den pingsignal som ett kinesiskt fartyg påstår sig ha hört borde ha resulterat i en färdig analys vid det här laget!

Så har ännu inte skett när jag skriver dessa rader!

Kan det vara så att sanningen om vad som hände alla ombord på Malaysia Airlines MH370 aldrig någonsin ska få komma till världssamfundets kännedom?

Vem/vilka döljer information som denne/dessa har?

Stämmer vittnesuppgifterna från Maldiverna så pågår de intensiva sökningarna i absolut fel område!

Hittills har inte ett enda bevis presenterats i verklig form som visar att flygplanet kraschat i det område som nu drar världens blickar åt sig!

Varför söker man inte utanför Afrikas horn eller vid de södra utposterna av Maldiverna??? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar