5 april 2014

Stridshingst mot slösaktiga åsnor?

En laddad Statsminister har talat på Moderaternas Sverigemöte i Göteborg!

Efter att vår Finansminister Anders Borg, som talade till partikamraterna i går, sade förnuftiga saker som varken LO-ledning eller sossarnas aspirant på finansministerposten, Magdalena Andersson, kan ha särskilt mycket att invända emot så var förväntningarna, åtminstone mina, stora inför Fredrik Reinfeldts tal i dag.

Fredde” gjorde det rätta om någon frågar mig!

Han lovade inte just något när det kommer till utgifter! Tvärtom gav han en helt rimlig beskrivning av hur tillståndet i Sverige är; Att vi klarar oss fint i jämförelse med de flesta andra länder under den ekonomiska regression som skakat, och skakar, världen.

Nu är det bara att hoppas att de svenska väljarna lyssnar, noterar och kommer ihåg framme i september när valurnorna står i centrum!

Med det stora oppositionspartiet som lovar guld och gröna skogar, budgethålsskapande skogar, som igår fick en intresseanmälan från fru Wallström som hållit sig borta under de för partiet tunga åren men som nu vill halka in på en räkmacka, är det angeläget att alla rösträttsberättigade noga nagelfar alla ofinansierade förslag från partiet som vill styra riket!

Förhoppningsvis vände det i dag för alliansen i allmänhet och för M i synnerhet!

Fredrik gjorde vad han kunde i dag och förhoppningsvis är det vad som behövs för att väcka en trött väljarkår som uppenbarligen, just nu i alla fall, vill ha något annat. Kosta vad det kosta vill!

Det är dags att genomskåda, och kräva svar, från sossarna som tycks ha guldbyxor och vara redo att ansvarslöst spendera pengar som inte finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar