21 april 2014

Om pappan från helvetet och härligt varmt väder!

En fantastisk, vädermässigt, påskhelg lider mot sitt slut och snart väntar den, i alla fall för mig, otroligt trista vardagen!

Som vanligt i samband med storhelger har jag saknat morgontidningen på köksbordet under ett par dagar då härliga långfrukostar hade kunnat erbjuda noggrann läsning av densamma. 

Det är fortsatt obegripligt att den krympande tidningsjournalistiken, och dess ägare, väljer att ta ledigt dagar då folk har ordentligt med tid att läsa även sidor de vanligtvis inte tar del av!

Här gäller det därför att snabbt uppdatera sig via webben på det som har hänt!

TT berättar att en Halmstad-pappa lämnade sitt barn, i tvåårsåldern, i sin bil under söndagen medan pappsen själv gick på fotbollsmatchÖrjans vall.

Solen gassade såväl i Halmstad, som på mig i huvudstaden, och snart nog måste det ha blivit outhärdligt för den lille knatten!

Efter krossande av ruta på fordonet kunde det överhettade knytet räddas till livet.

För att en stund senare lämnas över till sin far igen!?!

Men vaf…?

Även om pappan är anmäld för framkallande av fara för annan är det obegripligt att han, så där utan vidare, kan ges vidare möjligheter till misshandel av sitt eget barn.

Barnet är sannerligen värd ett så väldigt mycket bättre liv än att lämnas tillbaka till en målsman som sånär berövade det livet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar