21 juni 2012

Kötthaterskan från helvetet

Att DN Kultur är rikets högborg för förgrämda vänsterradikala feminister, som gång efter annan tillåts sprida sina sura uppstötningar i en aldrig sinande flod av galla, har jag bloggat om mången gång.

Malin Ullgren vomerar varje onsdag. Alltid med samma tema. Alltid ur ett perspektiv som stöds av en liten, pytteliten, minoritet av tidningens läsare.

I dag får hon hjälp av Amelie Björk, bl a redaktör för ”Tidskrift för genusvetenskap”. Ja, ni hör….

På ett helt uppslag tillåts Amelie försöka leda i bevis att män äter kött och därför är manschauvinistiska kräk utan existensberättigande.

Amelie baserar sina bisarra teorier på en film, tydligen nominerad till priser, som heter ”Bullhead”.

Filmens huvudperson får sina ”koddar” krossade i en misshandel och kompenserar sitt miserabla liv med att äta biff! Därför är alla män likadana enligt Amelie!

Amelie Björk hänger, otroligt orättvist, ut några prima köttrestauranger som medskyldiga till mäns livsstil som kvinnomissbrukare.

Vidare svänger hon sig med kvasiintellektuella uttryck som ”camofallogocentrismens system”. Ja, ni hör…

Tänk om Amelie kunde hugga grillbesticken i en blodig köttbit i stället för att sitta på sin skrivkammare och knapra hemodlade groddar. Vad mycket roligare hon skulle ha det och dessutom kunde vi män då resonera med tanten om var det gick snett i hennes liv.

Jag vore så oändligt tacksam om Gunilla Herlitz, chefredaktör, ansvarig utgivare och verkställande direktör för DN, kunde kungöra att DN Kultur helt följer hennes idéer om publicistiskt innehåll.

Då skulle beslutet vara lätt att avsluta prenumerationen!

3 kommentarer:

 1. Man, medelålders (?), inlägg helt utan argument. Ja, ni hör...

  ;)

  SvaraRadera
 2. Åh så sött, en liten kränkt vit man. Komiskt och en aning gulligt :).

  SvaraRadera
 3. Javisst är jag medelålders. Javisst är jag kränkt. Men så liten är jag inte! Min medelålder går inte att göra så mycket åt. Men att, gång efter gång, behöva bli kränkt av DN är inte vad jag förväntat mig. Och förhoppningsvis inte heller Herlitz & Co’s tanke att jag som läsare ska bli. Att Berg flummar på i samma banor som hennes feministsystrar främjar absolut ingen! Varken de själva eller de som blir angripna. Svensk extremfeminism av i dag stjälper mer än vad den hjälper de som manshaterskorna säger sig företräda!

  SvaraRadera