17 februari 2012

Tillbaka i ankdammen Sverige

Tillbaka i (trista?) Sverige efter härliga semesterdagar i det stora landet i väster!

Har hållit mig långt borta från det (obefintliga?) nyhetsflöde som kommit från vårt land. Inser att skvalpet i den lilla ankdammen dock fortsatt med oförminskad styrka och att ingenting egentligen har inträffat men att folk ”rasar” och är fortsatt ”upprörda” över det mesta.

Blev glad över att hälsas välkommen till Arlanda av alla svenska superstjärnor, i olika kategorier, som önskar välkommen till sin ”hometown”! Såg inte till lille Benny! Skönt!

Däremot innehar Arlanda troligen det nordeuropeiska rekordet i tröttsam ineffektivitet. Tror, på fullaste allvar, att bagagelastarna uppbär ersättning för att snabbt få första väskorna på bandet. I dag kom kanske 10 stycken resväskor. Vi övriga fick sedan vänta ca 30 min på vårt bagage! Det är under all kritik!

Har bara börjat beta av tidningar och annan media för att uppdatera mig lite men blir mest trött!

Bankhöjdare som rasar mot Anders Borg för att han har synpunkter på bankernas vinster och oförändrade bolåneräntor trots att Riksbanken sänkt räntan!

Maria Sveland som för femtielfte gången fått bre ut sig över DN Kultur och där ondgör sig över ett hat som gör henne ”deprimerad”. Helt utan någon som helst självkritik riktad mot de åsikter hon själv vurmar för!

Det är inte deprimerande!

Det är depraverande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar