21 januari 2012

Juholts avgång förvånar hycklande Jämtin!

Juholt är historia!

Carin ”butler-i-t-banan” Jämtin har precis haft presskonferens och sagt att beslutet att avgå fattats av Juholt själv och ingen annan.

Vidare poängterade hon att VU i går uttryckt sitt stöd för partiledaren och att hon i dag haft telefonmöte med partiets distriktsordförande runt om i landet och att de allesammans kände "sorg" över Juholts beslut.

Jämtin försökte få det att låta som om alla inom partiet är förvånade! Som om Juholts avgång kom som en småländsk blixt från en klar Oskarshamnshimmel! Yeah right?

Med de trovärdighetsproblem sossarna haft en längre tid kanske det hade varit lämpligare för Jämtin att använda ett annat ordval i dag!

Hyckleriet når nya höjder inom S!

1 kommentar:

  1. Jag håller med! Orback tycker till och med att Juholts avsked var värdigt enligt SVT, det är ju som om man häpnar. Att VU hade fullt förtroende för 24 timmar sedan, slår tillbaka på ledamöternas eget omdöme, i synnerhet på Jämtins! Självklart fins det en humanitär aspekt men det vi nu bevittnat är kontraproduktivt.








    Man undrar om man bevittnat samma händelser. Att Orback dessutom säger att det var värdigt i SVT, det är ju så att man häpnar!

    SvaraRadera