22 mars 2011

Religiös kollaps för Apple!

Apple har godkänt en Iphone-app som ska göra användare ”fri från homosexualitet genom kraften från Jesus”.

De ansvariga vid Apple torde ha fått en religiös kollaps! Jag är i dag oerhört glad över att jag inte har, och heller inte kommer att skaffa, någon Iphone!
Att ett högteknologiskt och, vad jag trodde, modernt företag nedlåter sig till en sådan lapsus är allt annat än ok!

3 kommentarer:

 1. Ja, en befängd app, men är det bättre om företag ska censurerar? Nästa gång kanske de censurerar en app som du vill ha?

  SvaraRadera
 2. Jag tycker istället det är bra. Folk kan tänka nuförtiden, vilket innebär att appen istället poängterar det idiotiska medeltida tänket.
  Vill de konservativreligiösa ha såna appar, kommer de i alla fall att skrämma ännu fler intellektuella från bondfångarverksamheten. De som vill ha appen kommer ändå inte att bli historiska precis...

  SvaraRadera
 3. Varför är inte detta ok? Ingen blir väl tvingad att ladda ner appen?! Men det är som vanligt intolerans i toleransens namn.

  Om ni menar allvar med det ni säger måste ni låta andra som har diametralt motsatta åsikter komma till tals. Jag som kristen måste tåla kritik av både religionen och mig som person och utövare. Är man hbtq person av något slag måste man också kunna tåla att ifrågasättas. Debatt och frågeställnigar måste naturligtvis ske med respekt och ödmjukhet från båda håll. Alla former av våld, trakkaserier och hat är oacceptabla.

  freddie_oberg@yahoo.se

  SvaraRadera