25 mars 2011

Sossar, otrohet och polisanställda...

Några åsikter på fredagseftermiddagen i all sin korthet:
·         Juholt blir ny sosseledare när dessa rader skrivs. Nej, jag kommer aldrig rösta på ”stoppa-hindra-förbjuda”-alternativet i politiken. Och jag kommer aldrig förstå varför höjda skatter är lösningen på all världens problem. Jag tror att Sveriges befolkning är smartare än att de går på vänstertramset och jag tror att alliansen tar hem valet 2014!

·         Sigurd Vedal, VD för VictoriaMilan, otrohetssajten som vållat rabalder genom annonstavlor på stan, påstår att hans påfund ”räddar äktenskap”! Det tror inte jag! Finns behovet, spänningen och vad-det-nu-är att skaffa sig en extra partner om ens ordinarie dito inte godkänt detta så är äktenskapet stendött! Jag hoppas att alla bedragna upptäcker vad som pågår och ber kräket, vare sig det är en man eller kvinna, fara ända in i aftonsången!

·         Media i Sverige, särskilt kvällspressen, berättar gärna om ”civilpoliser”. I dag är det Aftonbladets tur. Kan vi inte, en gång för alla, enas om att yrket i fråga inte finns? Antingen är människan i fråga polis, måhända civilklädd sådan, eller så rör det sig om en civilanställd vid polisen.
Trevlig helg kära bloggläsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar