14 augusti 2015

Om rasistkort, journalister, en statsminister, en feminist och tiggare!

I det alltmer ängsliga Sverige spelas rasistkortet ut så snart någon öppnar munnen eller sätter sig vid tangentbordet. Oavsett vilket ämnet är, som t ex avsaknaden av plåster färgade för färgade människor, så finns det alltid en hel hord med tyckare som plockar fram kortleken och letar fram ”Svarte Petter!”

När nu den samlade journalistkåren beslutat sig för att göra allt som står i dess makt för att svart(!)måla alla andra människor än just dem själva så är det ingenting annat än symptomatiskt på hur illa ställt det är med vårt vackra land!

Aftonbladets Karin Pettersson skriver i dag en ledare med rubriken ”Skrikhögern har misslyckats helt” medan DN:s Csaba Bene Perlenborg avhandlar samma ämne, med lite annorlunda ordval, under rubriken ”Borgerliga kamrater borde lyssna på Yoda.”

Alla andra har fel är budskapet, oavsett om alla vi andra vurmar för EU-migranter eller tycker att Sverige borde intervenera i Rumäniens inre angelägenheter och se till att det byggs skolor, enklare bostäder och att romerna tillåts skaffa sig själva ett drägligt liv.

Medan media frossar i ett vansinnesdåd i Västerås, begånget av ett troligt psykfall, så ägnar sig statsministern åt att lovorda 17-åriga artisten Zara Larsson, som i DN nyligen deklarerade sin feministiska ståndpunkt med att meddela att hon har för avsikt att vara miljardär innan hon är 25, något som lär innebära att hon kliver över både manliga och kvinnliga lik under sin väg, oavsett om dessa anser sig vara feminister eller inte!

Ingen av ovanstående nämnda personer tycks ägna en enda tanke åt att Sverigedemokraterna vid nästa riksdagsval riskerar att bli störst. Ingen, av samma samling människor, tycks inse att många människor i riket nu har fått nog. På massor av olika sätt!

Det är hela tiden JAG, JAG och JAG som gäller och vars åsikt är den enda rätta! Det är skrämmande!

Utanför entréerna till Aftonbladet, DN, SVT och SR sitter de. De romer som vänsterjournalister vurmar sig varma för och som de anser bör få fortsätta sina passiva liv med en pappmugg i handen. Utan att veta hur det är vid DN:s och Aftonbladets entrédörrar så tror jag att läget är detsamma som utanför SVT/SR på Östermalm, där jag ofta passerar; I stort sett ingen av de kulturjournalister som vurmar lägger en enda slant i muggarna på väg till eller ifrån sina arbeten. Då skulle ju entrédörrarna vara belamrade med landsmän till de som redan mutat in sittplatserna!

Positionerna håller på att låsas fast i kättingar som är obrytbara!

Samtidigt liras rasistkort ut så fort någon har en kreativ och human lösning på situationen.

Om statsministern kunde ta sitt ansvar och agera som just en statsminister, om journalister kunde lyssna på folket, om vänster- och högerradikala krafter kunde acceptera demokratiska spelregler så skulle, kanske, chansen åtminstone kunna finnas för en bättre framtid för Sverige!

Frågan om möjligheten till ett fortsatt demokratiskt Sverige fortfarande finns är i dagar som dessa otroligt obesvarad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar