20 januari 2014

Om homofobi som kall eller professur!

Den spanske, katolske, kardinalen Fernando Sebastián Aguilar, 84 år, vållar, på måndagen, turbulens genom att deklarera att homosexualitet är en ”defekt”, som kan botas!

Detta timmar efter att DN kunde berätta att Dick Swaab, professor i neurobiologi vid Amsterdams universitet, kommit fram till att alkoholförtäring, narkotikamissbruk och påverkan från föroreningar gör att en blivande moder med stor sannolikhet föder ett sexuellt rubbat barn!

Tänk att de aldrig ger sig! De där homofoberna som, skräckslagna över sin egen sexualitet, misstänker, eller kanske hoppas, att de ska bli våldtagna av någon av samma kön?

Kombinationen amfetamin och nikotin hos modern ger en flata i resultat påstår Swaab!

Måhända vore det inte en dum idé om Aguilar och Swaab stängde in sig i en garderob, gärna samma, för att aldrig mer visa sina trynen för mänskligheten?  

5 kommentarer:

 1. Han har kanske rätt om man ser det icke-PK?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem? Kardinalen? Å hur förklarar han i så fall att även barn till svårt religiösa föräldrar, med uppväxt under "förtryck", till sist vågar ta steget ut ur garderoben och bejaka sina känslor? Eller menar du professorn? Mina föräldrar var i alla fall inte missbrukare.....

   Radera
 2. Hur tror du homosexualitet uppstår?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, fullständigt, slumpmässigt! Finns det pingviner som samkönat gillar varandra så har jag svårt att tro att deras föräldrar var drogmissbrukare. Jag tror heller inte att de kan "botas"!

   Radera
  2. Jag tror det är en genetisk felkoppling.
   Och jag är själv HBT.

   Radera