9 september 2010

Pulverchips gjord på deg? Någon?

Min karaktär när det handlar om att avstå onyttigheter lämnar ibland en hel del att önska! Chips har periodvis i mitt liv funnits på vardagsrumsbordet även om de stundtals är lite väl feta. Jag blev därför positivt nyfiken när jag såg reklamen för OLWs nya, ugnsbakade, chips och när jag väl hittade dem på stormarknaden så slog jag till och inhandlade en påse. Det lät så himla bra med ett snacks som ”bara” innehåller 7,5% fett.

I samma ögonblick som jag lät det första chipset möta min gom så läste jag på baksidan av påsen: ”I stället för att fritera chipsen, har degen bakats ihop, kavlats och slutligen ugnsbakats”!

Va? Ursäkta? Degen? Kavlats?

Ja, ja, jag har väl varit för naiv men jag undrar ändå när råvaran potatis byttes ut mot pulver? Tack OLW för att jag nu börjar ett nyttigare liv långt från degar, kavlar och pulver!

1 kommentar:

  1. Pringles är väl gjorda på samma sätt kan jag misstänka... annars kanske dom gör sina chips av en potatis sort där alla pärer ser exakt lika ut? alla pommes är inte potatis heller... endel är gjorda av deg.. sånna har jag smakat.. det var en näradöden upplevelse... Ses i joggingspåret? Kram från couchpotatogirl...

    SvaraRadera