15 september 2010

Onsdagspotpurri

Kortfattade kommentarer till dagens surdegar:
Dubbdäck minskar risken för dödsolyckor med 42% jämfört med odubbade vinterdäck. Så jättebra (Obs! Ironi) att det införts dubbdäcksförbud på Hornsgatan så att massor med folk spenderat stora summor på att köpa odubbat!!! Föreslår att ett dubbavdrag införs så att alla som kommer söderifrån i vinter kan stanna på E4 vid Västberga för att där byta däck! På så sätt kanske mina sörmländska vänner får fira jul några år till…
Malou von Sievers och Jenny Östergren slog något slags världsrekord i partiskhet i går när de påstod idiotier i utfrågningen av alliansens ledare. Malou har aldrig intervjuat en borgerlig politiker utan att se magsjuk ut. Och Jenny? Tja, ung, okunnig och avlönad av den rödgröna röran, eller???
Den kände idrottsmannen har sparkat på en motståndare. Filmen läggs ut på nätet, sportjournalister skapar krigsrubriker och här sitter jag och undrar: Vem i hela fridens namn orkar bry sig? Är det bara jag som är såååå uttråkad???
Göran Persson griper in och tror att han ska rädda Mona från ättestupan. Oj, vad jag inte saknat honom och oj vad skönt det ska bli när spektaklet är över i helgen…Heja Fredde!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar