17 september 2010

Nu håller vi tummarna för Fredrik & Co!

Nu är det bara att hålla tummarna för att vi på söndagskvällen får glädjebeskedet att Fredrik & Co får 4 nya fräscha år på sig att utveckla Sverige i en riktning lååångt från den vision som Mona, Lars, Peter och Maria står för!
Jag hoppas, och tror, att det går vägen men det kanske ändå är tid att fundera ut en reträttväg…
En liten exil-svensk koloni på Kurrekurredutterna varifrån vi kan sända anti-rödgrön propaganda, blogga och på avstånd bara titta på när Sverige förfaller. För vi kommer nog inte att ha råd att resa hem på ett tag. Miljöminister Wetterstrand inför nog en flygskatt på en 12, 14 tusen per enkelbiljett. Ja, förutom till Helsingfors förstås; Hon måste ju kunna ha ett bra liv med maken.
Utrikesminister Ohly kanske begär oss utlämnade enligt gammal fin kubansk-sovjetisk enpartistatsrutin men vi kämpar emot. Kanske kan vi ta del av Sahlins bidragssamhälle och snika till oss oförtjänta inkomster eftersom vi av psykosociala skäl tvingas leva på en trevligare plats.
Kommunikationsminister Eriksson förbjuder biltrafik och undrar sedan varför människorna i Knäckebrödhult klagar. Det förstatligade, och enda, järnvägsbolaget vill och kan inte transportera folk i den omfattning som behövs. Dessutom får loken inte tillräckligt med energi eftersom vindsnurrorna trots Gudrun-stormar inte förmår prestera tillräckligt med el. Kärnkraft är ju att häda.
Nej, låt oss hoppas att vi slipper denna mardröm och att vi kan fortsätta att leva i ett framgångsinriktat Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar