26 mars 2020

Apotek Hjärtat lika oseriösa som Gevalia och Brämhults!


Som trogen kund hos mången butikskedja inser jag att jag blivit lurad sedan en tid. De har börjat göra som flera stora livsmedelsproducenter - minska innehållet i de egna produkterna men behålla priset!

Att Gevalia minskat kaffemängden i sina paket, att Brämhults juiceförpackningar innehåller mindre mängd juice och att flera andra livsmedelsproducenter tror sig veta att kunder är idioter och kan blåsas på samma pengar för mindre innehåll är obegripligt.

Att en apotekskedja, ”min” apotekskedja, nu börjat på samma sätt är helt inte okej för en apotekskedja och allra minst för "min" apotekskedja.

Apotek Hjärtat, polare med stora ICA, säljer egna vätskeersättningstabletter i förpackningar som sedan en tid, oklart hur länge, innehåller 18 brustabletter i stället för de 20 som tidigare fanns där. Priset är detsamma!

I feberstinna tider brukar jag köpa på mig ett par förpackningar – för säkerhets skull.

Att jag i dagarna fick ett mejl om att jag just nu har 20 % rabatt på produkten är ingenting annat än hyckleri. Jo förresten, det är också ett nollsummespel eftersom det i praktiken innebär att jag inte får ett enda öre i rabatt!

Detta är helt oacceptabelt!

Ett apotek borde sannerligen kunna köra med ärliga upplägg!

Det hade varit betydligt hederligare om Apotek Hjärtat behållit det gamla mängdinnehållet och i stället höjt priset ett par kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar