28 november 2017

Mello 2018 kan bli katastrof!

Anders Nunstedt på Expressen har helt rätt när han konstaterar att 2018 års Melodifestival kommer att ge oss ”fyra deltävlingar som samtliga verkar vara i behov av akut vård, kryckor, vitamininjektioner och psykologisk vägledning för att det ska bli någon slags åka av.”

För en Mello-diggare som denne bloggare känns startfältet som presenterades i dag som ”buskis”. Här måste skaffas nya skämskuddar som tål sex veckors ansiktsgnuggande under februari och mars.

Med många oprövade kort, ett par ”artister” som inte kan sjunga, en borgmästarkandidat från Chile, en polsk sångerska, en artist som säkerligen kommer att bli sjuk före scenframträdandet och ett par gamla rävar som vi redan tröttnat på så känns hela upplägget mera som ett spektakel än det jag kallar Mello.

Kul för Jessica Andersson dock som nu kommer att kunna älta sina kärleksbekymmer, barnspekulationer, separationer, glädjeämnen och tragedier ytterligare ett varv i kvällspressen. Frågan är vem som bryr sig?

Att titta igenom startfältet ger, ohört låtarna, detsamma som att längta efter en nyinspelning av ”Godnatt, jord.”

Att dagens presentation framfördes framför loggor med felstavningen ”Melodyfestivalen 2018” år inte ens kul, trots att Christer Björkman försökte flabba bort det hela, bara patetiskt uselt!

Det kan bli hur pinsamt som helst och kanske måste hela svenska folket skämmas i maj när vinnaren ska representera Sverige på scenen i Lissabon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar