17 november 2017

Kvinnouppror - vi har fattat!

Som man har jag förstått! Budskapet har gått fram!

Det finns män som är patetiskt korkade, kära i sitt ”paket” som de vill visa upp i tid och otid, män som vill tafsa i samma tid och otid och när det går riktigt illa förväntar de sig snabbsex med någon av det kvinnliga könet. Oaktat om det handlar om maktmissbruk, utpressning, svår fylla eller narcissism i den högre skolan så är det oacceptabelt.

Trots att vi, som påstår oss vara hyfsat respektfulla män, redan för flera veckor sedan insåg att de sexuella övergreppen troligen varit betydligt värre än vad vi någonsin kunnat föreställa oss så försöker det kvinnliga släktet trötta ut oss med det ena uppropet efter det andra.

Sjuksyrror, skådisar, sångerskor, poliser, serveringspersonal och byggarbetare är bland de som skapat hashtaggande och skrivit under på hur vidrig deras egen situation varit. I kväll är det politikernas tur. Nu väntar vi på lärarna, renhållningspersonalen, sjöräddningen, bönderna, resesäljarna, flygvärdinnorna, tulltjänstemännen, trädgårdsodlarna, kolonilottsägarna, tunnelbaneförarna, de livsmedelsbutiksanställda, luciorna, dalkullorna, körsångarna, sotarmästarna….Gäsp!

Jag påstår att för varje ny hashtagg , för varje nytt uppror, göre sig den nyutkomna gruppen hela kvinnosläktet en ogärning. Intresset falnar, ingen orkar snart ta del av de upprörda känslorna och snart nog kommer det förmodligen något slags bakslag för denna viktiga kvinnokamp.

Som man har jag lärt mig en läxa och ska vara mer uppmärksam på vad som sker i min omgivning men uttjatningsteknik har aldrig haft någon som helst framgång på mig så kanske att jag tröttnar och riktar fokus mot något som inte är lika behjärtansvärt och viktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar