10 april 2011

Cool Reinfeldt retar "butler-i-t-banan"!

Carin ”butler-i-t-banan” Jämtin är upprörd. Igen!
Denna gång handlar det om att vår statsminister inte har lust att debattera med sossarnas nye ledare inför omvalet i Västra Götaland.
Fredrik Reinfeldt låter hälsa att han först önskar ta del av vad sossarna egentligen tycker i de frågor som valet handlar om. En sund inställning enligt mitt sätt att se det.
Jämtinskan kontrar med att de röstberättigade har rätt att få veta var de två största partierna står i de centrala frågorna.
Ja, just det! Det är ju ungefär samma åsikt som statsministern har. Problemet är inte vad alliansen tycker. Problemet är att Carin, Håkan & Co rumsterar om i sitt eget parti och ännu så länge inte har presenterat någon särskild programförklaring. Det kan ju liksom sluta precis hur som helst.

Tills vi vet vad det nya vänsterstyret inom sossarna går till val på så gör Reinfeldt helt rätt!

4 kommentarer:

 1. Det märks att det här bara är svepskäl från Reinfeldts sida. Han är väl medveten om att han inte har en chans i en debatt mot Juholt så han hittar på någon lam ursäkt för att slippa.

  Trotts allt om det nu vore så att Socialdemokraterna inte hade någon politik så skulle ju Reinfeldt enkelt vinna en debatt och då vore det ju närmast politiskt tjänstefel att inte debattera med Juholt.

  Men Reinfeldt är om möjligt mer renons på idéer än vad Socialdemokraterna är och därtill är Juholt en mycket skickligare och folkligare debattöre. Klart som fan att Reinfeldt fegar ur, han kan ju bara se fram emot att bli krossad.

  Så jag har all förståelse för att Reinfeldt inte vågar ta debatten. Däremot är det ju synd för de 1,2 miljoner invånare som nu skall delta i omvalet att våran statsminister på grund av feghet väljer att skita i valet. Visar lite på hans inställning till demokrati.

  SvaraRadera
 2. Så feg han är Reinfeldt. Juholt krossar lille Fredrik.

  SvaraRadera
 3. Reinfeldt vet att Juholt är med folket, därför vågar han inte möta Juholt. Reinfeldt är ju bara för rika.

  SvaraRadera
 4. herregud, vilka kommentarer från viktor tullgren, roggan och erik person ... tycker synd om er ... vem bryr sig egentligen om era kommentarer?

  SvaraRadera