9 juni 2013

MP bör ignoreras. Bygg förbifarten snarast!

SvD Opinion publiceras på söndagskvällen, troligen i morgondagens tidning, ett inlägg skrivet av Daniel Helldén, Yvonne Blombäck och Stina Bergström, alla företrädare för Miljöpartiet.

De försöker övertyga oss väljare (för vilken gång i ordningen?) om att Förbifart Stockholm blir så otroligt mycket dyrare än vad som tidigare varit känt och därför måste hela projektet skrotas!

Surprise kära miljöpartister! Ju längre vi väntar med att bygga förbifarten, desto dyrare lär den bli. Däremot lär inte behovet av densamma minska över tid!

Förr eller senare, egentligen borde förbifarten redan ha byggts klart, kommer trafiken, som inte behöver in i Stockholm, att ledas förbi utanför vår huvudstad.

När det nu äntligen ser ut som om en Slussen-ombyggnad kan vara i grävtagen hade det varit lämpligt med en förbifart.

I stället för dagens ”normala” trafikinfarkt har vi nu, p g a av bl a miljöpartister, ett totalt trafikalt dödsfall att se fram emot under de flertalet år som Slussen-bygget är tänkt att pågå.

Även de mest rabiata miljöpartister måste fås att inse att vägbyggen i allmänhet och Förbifart Stockholm i synnerhet behövs och att de blir billigare ju tidigare projekten påbörjas!

Miljöpartiet är en organisation av kostnadsbelastande politiker som helt enkelt inte är trovärdiga!

1 kommentar:

  1. Man hittar intressanta saker i kommentarerna. Signaturen "JagMedborgaren" länkde till http://www.trafikverket.se/Privat/Projekt/Stockholm/Forbifart-stockholm/Aktuellt/2013-05/Oforandrad-kostnad-276-miljarder-kr-for-Forbifart-Stockholm/ som visar att kostnaderna inte alls har ökat!

    SvaraRadera