24 maj 2011

SVT Debatt och feminismen? Patetiskt!

SVT Debatt förnekar sig inte!

Med oförminskad styrka fortsätter sajten att publicera vänster- och radikalfeministiska inlägg.

Proportionerna i inlägg mellan oppositionen och regeringspartierna har varit föremål för många kommentarer under de senaste månaderna. Senast jag läste något av någon som kontrollräknat så föll siffrorna ut som följer: 60% opposition, 11% regeringspartier samt 29% övriga inlägg.

Jag har mailat SVT (ansvariga utgivaren Mette Friberg samt ”högsta hönset” Eva Hamilton) ett par gånger och ifrågasatt om företaget de arbetar för verkligen är så obundet som de tycks låta påskina?. De har inte svarat!

Nyligen har jag fått veta att ansvarig redaktör för SVT Debatt heter Karin Eder-Ekman. En snabb googling på henne ger vid handen att hon tillhör kategorin vänsterradikala feminister. Under en period, då hon arbetade på Newsmill, skrev hon bl a: ”Dags att återta radikalfeminismen. Sakernas tillstånd talar för att det är lika bra att skita i männen. Det är ju ett krig därute.”

I ett annat inlägg fortsatte hon: ”Varenda kvinna har ju erfarenheter som bekräftar den radikalfeministiska våldsanalysen”.

Kan vi inte enas om att inställningen på intet sätt är acceptabel hos rikets public-service företag??? I alla fall inte hos en ansvarig redaktör!

Dagens inlägg från bitter-Schyman och bitter-Svensson (FI) låter jag i stort sett vara okommenterat. Möjligen skulle jag önska att kvinnosakskämparna i Sverige skulle lägga lite mer energi på sina systrar runt om på vår jord. Se till att talibanernas kvinnor får gå i skolan, låt somaliska tjejer slippa könsstympning och låt Kongo-Kinshasas flickor få slippa bli våldtagna! Sedan kan vi snacka om varför Schyman valde att bli socionom i stället för ekonom och om detta är skäl nog att beklaga lönesättningen….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar