20 maj 2011

Får kvinnor gilla barnporr?

En av, de 23, kvinnorna i barnporrhärvan i Dalarna, säger till SVTs Gävledala-distrikt: ”Det är väl inte förbjudet att fantisera?” Hon, en fyrabarnsmor, påstår också att hon var ”tvungen” att öppna filerna som hon fick i mejlen. Yeah right!?!

Låt oss leka med tanken att en man hade sagt samma sak…

Är det inte högst sannolikt att Gudrun Schyman, Maria Sveland, ROKS, Tiina Rosenberg och en flock andra radikala feminister då gått till storms och, än en gång, försökt övertyga oss andra om att alla män är funtade på detta sätt?

Vad är skillnaden och kan vi någonsin förvänta oss en nyanserad bild från de som fortsatt tror att ”män är djur”?

Ett brott, som det kvinnorna är misstänkta för, är ett brott och ska bestraffas precis lika hårt som hade det handlat om män! Låt oss hoppas att så sker om fruntimren döms som skyldiga!

4 kommentarer:

 1. Eftersom det enligt svensk statistik är mindre än 2 % kvinnor som döms för sexualbrott mot barn, borde väl fokus ändå ligga på de 98 % män som begår dessa horribla brott?
  Att dra in feminismen i nämnda barnporrhärva tycker jag är väldigt snedvridet, eller kan du relatera till några uttalanden som nämnda feminister gjort i detta ärende?
  Nej du Jens, i stället bör koncentrationen ligga på att hitta och straffa dessa 98 % karlar som jag själv skulle vilja klassa som bra mycket "värre än djur".

  SvaraRadera
 2. Måna:
  Du sätter fingret på problemet, fast inte på det vis du tror. Som du skriver är det mindre än 2% som DÖMS för det men betyder det att det är så få kvinnor som begår dessa brott? Svaret är nej. Domstolarna själva har ju kommit fram till att kvinnor döms lättare (om de döms alls) just för att de är kvinnor. Hur kommer det sig att feminister alltid hävdar att kvinnor är lika bra som män förutom när det gäller sådana här hemska saker? Du har inte tänkt på att det kanske är så tabu att kvinnor gör dylika ting att vi - samhället i stort - helt enkelt inte vill se?

  SvaraRadera
 3. Amerikanska justitiedepartementets genomförde en undersökning om sexuella övergrepp på ungdomsvårdsanstalter, "Sexual Victimization in Juvenile Facilities Reported by Youth, 2008-09", (läs sidan 13). 95% av alla som rapporterat övergrepp påstår att det var kvinnlig personal som låg bakom övergreppet.


  http://mattematiksblogg.blogspot.com/2011/05/kvinnor-kan-galler-aven-i-ratten.html

  SvaraRadera
 4. Andreas: Hur stort är då mörkertalet hos män? Jag vet tyvärr flera fall i min bekantskapskrets där manliga pedofiler dömts till väldigt korta straff efter grova övergrepp på barn trots klara bevis.
  I de fall domstolarna dömer för låga straff eller inga straff alls är detta naturligtvis helt fel - oavsett kön på den som begått övergreppen! Det finns en hel del att önska i det svenska domstolsväsendet!
  Det finns ingen ursäkt för dessa brott, men det vi kan konstatera är väl också att i många fall då kvinnor är inblandade i pedofilhärvor, finns det en man i periferin. I fallet i Sverige handlar det om en 43-årig man. I fallet Detroux i Belgien blev hustrun dömd, men den som drog i trådarna var ju Monsieur Detroux himself.
  Det visar ju tyvärr att viljelösa kvinnor år 2011 fortfarande kan styras av männen, och det är väl därför feminismen behövs?
  Jag anser att inget område är tabu att prata om. Tvärtom, dessa frågor bör lyftas fram för att skapa debatt i samhället. Det är endast på det sättet vi kan få förändringar och förhoppningsvis även rättvisa.
  Min fråga i mitt tidigare inlägg var om någon av de nämnda feministerna uttalat sig i den här frågan, eller om det var bara antaganden från författarens och även från din egen sida?

  SvaraRadera