9 december 2010

Den rödgrönsvarta röran - en nationell antiklimax!

Under senare år har det gått bra för Sverige. I soppan med länder med en ekonomi i kris har vårt lilla land glidit igenom på något som liknar en räkmacka!
Det är slut nu!
Den rödgröna röran har, med en touch av svart, röstat igenom omfattande besparingar i regeringskansliet. Jag tror inte att det var vad väljarna ville i valet och jag tror att det är kontraproduktivt för alla inklusive sossar, vänsterpartister och Sverigedemokrater.
En stor del av smällen kommer nämligen att handla om indragna utlandsbeskickningar. Våra representationer runt om i världen har varit bidragande till Sveriges goda ekonomi. De marknadsför dagligen Sverige och svenska företag och skapar på så sätt svenska jobb!
Nu får vi nog inrikta oss på mer bekymmersamma tider och, återigen, det var inte det vi ville i september vid valurnorna.
Att det ”typiskt svenska” får svårt att vara framgångsrikt borde bekymra SD. Att ambassader i vänsterstyrda diktaturer läggs ned borde bekymra Ohly & Co. Att hundratals människor förlorar jobben bekymrar troligen alla!
Så vad ville oppositionen egentligen markera? Det tror jag inte ens de själva vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar