20 juli 2018

Ryanair - anställda strejkar - O'Leary köper ett palats!


Bara dagar innan stora grupper av anställda vid Ryanair går ut i strejk, för bättre villkor och bättre löner, strejker som kommer att drabba tiotusentals resenärer som får sina semestrar förstörda, tycks Michael O’Leary visa sitt allra största förakt för de som sett till att han själv kan leva ett liv i sus och dus!

Internationell media rapporterar att O’Leary flugit över till Mallorca och där inhandlat ett större palats i de äldre delarna av Palma stad.

Prislappen för palatsköpet varierar beroende i vilken media jag läser men det handlar hur som helst om en prislapp på långt över 100 miljoner kronor.

Säga vad man vill men Michael O’Leary got a hell of a nerve!

Jag sticker inte under stol med att jag genom åren rest med Ryanair många gånger och inte alls är lika kritisk mot bolaget som många andra. Man vet vad man får för biljettpriset – inte ett skit – men transporten är smidig och oftare enligt tidtabell än vad de flesta andra flygbolag kan skryta med!

Nu har nog dock måttet rågats för denne hyfsat trogne Ryanair-resenär!

Har man råd att köpa ett palats så står det ju var och en fritt att köpa ett palats!

Är man chef för ett bolag där de anställda kämpar för att ha råd med mat på bordet kanske man dock skulle välja ett annat tillfälle att palatsshoppa än dagarna innan kaos drabbar mängder av det egna företagets kunder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar