2 november 2010

Jämtin drömmer overkliga drömmar!

DN Debatt i dag tycker oppositionsborgarrådet i Stockholm Carin Jämtin (S) att hela projektet kring Förbifart Stockholm bör utvecklas.

Carin sveper snabbt ut i illusoriska röda dunster som omfattar allt från ett nedlagt Bromma till tunnelbanor kors och tvärs över södertörn och mälaröarna och påstår att "fantastiska möjligheter" skulle öppna sig för "tusentals stockholmare" bara en t-bana mellan Skärholmen och Vällingby byggdes!

Som Carin korrekt konstaterar styrs riket, regionen och Stockholm stad av borgerligheten. Det finns en anledning till det!

Att mata på med ofinansierade, mycket kostbara, satsningar som troligen inte ens Carin själv tror på är inte längre ett gångbart alternativ.
En övertygande majoritet av väljarna i stor-Stockholm visade att vi är smartare än att vi går på ogenomtänkta (S)-drömmar utan vett och sans!

S borde förpuppa sig i någon håla fram till dess att ett nytt tänk vuxit fram. Det vore önskvärt inte minst för debattens skull som då skulle kunna hamna på mer rimliga nivåer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar