7 november 2020

Grattis USA! Grattis Joseph R Biden!

Äntligen är fyra år med en lögnare och nationssplittrare över! Han lyckades aldrig göra ”America great again” och hans tid som president lär komma att omskrivas som minst sagt världsturbulent.

Själv gläds jag åt alla de kloka amerikanska väljare som valde förnuft framför dårskap. Jag gläds åter åt att kunna drömma om resor till ett av mina absoluta favoritländer i världen. När viruseländet är stävjat kommer jag att sukta efter både storstäder, landsbygd och stränder i USA och jag längtar efter att möta alla de amerikaner som jag anser i grunden är välkomnande, sociala och toleranta men som under några år har fått sina huvuden förvridna.

Den 20 jan 2021 svärs Joseph Robinette Biden in som USA:s President och landet får samtidigt sin första kvinnliga Vicepresident, tillika en färgad sådan!

Biden och Harris kommer att få fullt upp med att städa. Klimatet kommer att ges en chans igen då Parisavtalet säkerligen skrivs under igen. Fattiga amerikaner kommer att få större chanser till vård då Obama-care tillåts leva vidare. WHO får troligen en bidragsgivare och medlem åter!

Världen kan helt enkelt inte bli annat än en bättre plats!

Firar denna kväll med att lyssna på så kallade patriotisk musik från USA – musik som inte spelats hos mig under fyra långa år!

God Bless America!

1 kommentar:

  1. Well written !! Tar en rejäl dram med amerikask whisky dagen till ära

    SvaraRadera