18 oktober 2011

Vidrigt låga straff i barnporrättegången!

Domar har nyss fallit i den s k barnporrättegången i Falun.

Mannen döms till ett års fängelse, 22 kvinnor döms till villkorlig dom och böter och en kvinna endast till böter. Mer än så hade inte åklagaren yrkat på.

Jag är förfärad!

Det ska bli otroligt intressant att höra vad Schyman, Rosenberg och övriga i män-är-djur-maffian tycker om dagens dom. Men vi får kanske inga kommentarer från dessa.
Hade dock åtalet bara omfattat män och inneburit liknande domar skulle vi ha kunnat räkna med avgrundsdjupa vrål.

Trots att en stor del av de filmer och bilder, som de åtalade glatt mailat mellan varandra, beskrivs vara av "särskilt hänsynslös art" så blir inte straffen kännbarare.

Vad de utsatta barnen varit med om och hur det kommer att påverka deras fortsatta liv borde vara värt ett betydligt högre straffvärde!

Låt inte dagens domar bli prejudicerande!

Vidriga övergrepp som dessa borde bestraffas oändligt mycket hårdare. Oavsett om förövaren är man eller kvinna!

1 kommentar:

  1. Vidrigt! Riktigt vidrigt. Säg mig vilken lag eller vilka människor som skyddar barnen nuförtiden? Det finns fanimej ingenting som försvarar barn och ungdomar i dagens läge. Varken föräldrar, lagar eller politiker. Barn ska kuna våldtas, säljas, misshandlas och kränkas och ingenting ska komma ivägen för det tydligen. Bara det inte är vuxna och djur eller? Jag har själv barn och mitt hjärta klarar inte av att läsa om alla barn som far illa ut. Jag skulle mycket hellre vilja läsa om hur brotten mot barnen minskar, inte om den ständiga ökningen. Skäms på samhället och dess makt som skyddar denna idioti!!!!

    SvaraRadera