28 oktober 2010

Mona - en parodi på sig själv?

Men nu får väl ändå Mona Sahlin ge sig!?!
I ett hårt angrepp i dagens Aftonbladet ger hon sig på Sofia Arkelsten och häver ur sig floskler som: ”En politiker får aldrig ens låta misstanken finnas om att man går att köpa” och ”Offentlighet, offentlighet, offentlighet måste vara svaret. Det måste Reinfeldt nu visa.”
Utan att veta exakt hur det ligger till kan jag tycka att Sofias agerande är en smula tveksamt.
Det når dock ännu inte upp till nivån ”handla snask med arbetsgivarens kreditkort och låta svenska folket ligga ute med stålarna” , köra med avställda fordon eller vad det nu har handlat om i Sahlins eget liv!
Det är fantastiskt med människor som ställer höga krav på andras moral och etik men som skiter i hur de själva uppträder!
Mona, det glashus du satt i är sedan länge pulvriserat av alla de stenbumlingar du skickar omkring dig!

2 kommentarer:

  1. Håller med fullständigt Mona är helt otrolig.
    Men lika inför lagen har aldrig varit Monas starka sida. Hon trodde ju inte att parkeringsreglerna gällde henne Hon hadde ju 100 parkeringböter varav flera gått till kronofogden och betala gjorde Hon inte förrän det kom ut i media.
    Lars E

    SvaraRadera
  2. Sofia förefaller vara en frisk fläkt, men dessvärre kanske hon ibland snackar/handlar först och tänker sedan. Mona kan man nog tycka är lite av samma sort och i det här fallet borde hon nog tänkt efter före en offentlig reaktion. Dessutom kan man tycka att valet av partisekreterare är en intern m-fråga som andra partier inte ska lägga sig i.
    Tycker (s)-märkt.

    SvaraRadera