8 mars 2019

"Veganvänlig" är en djuriskt sjuk kvalitetsbeteckning!


Inför lördagens Mello-final, då jag får ett gäng roliga gäster, har jag nu bunkrat klart.

På rödvinet, det ”etiska”, som jag vet att ett par av gästerna kommer att uppskatta, finns en slags kvalitetsbeteckning som meddelar att produkten är ”Veganvänlig!”

Nähä?

Å jag som alltid trott att rödtjut innehåller blodiga biffar!

Fråga är om den tänkta huvudrätten, med stort innehåll av kött, alls är kompatibel med veganvänligt vin? Och hur funkar det egentligen med dippen, gjord på gräddfil, som serveras till de absolut nödvändiga chipsen till TV-spektaklet?

Den som anser att ”veganvänlig” är en fullkomligt riktig beteckning på produkter som aldrig varit i närheten av någon animal måste sannerligen vara en riktig….kossa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar