4 februari 2016

Schlagerälskare: Vår bästa tid är nu!

Ååååhh, vad härligt det är att schlagersäsongen är här!!!

Så många tidningsartiklar, så många kommentarer, så många plagiatanklagelser och så alldeles underbara kreationer, låtar, artister som väntar! En riktig högtid för en insnöad Mello-nörd som denne bloggare.

I kväll rapporterar Aftonbladet att Anna Book:s låt diskas eftersom den redan deltagit i tävlingen. I Moldaviens uttagning, om än med en annan text, 2014!

Ja, låten ska naturligtvis skickas långt ut i cyberspace och gömmas långt bortom någon planet som inte längre är planet eller bortom en nyupptäckt planet som ännu inte hittats! Efter att ha lyssnat till Felicia Dunaf, som framförde sången i Moldavien, kan jag bara säga att Anna kanske hade haft en möjlighet....att ta sig till andra chansen! Om den inte redan deltagit!

Själv laddar jag upp med chips, dip, massor av vin, läser alla artiklar som produceras i skandalpress och annorstädes samt bara njuter!

Både Christer Björkman och Anna Book sägs vara förkrossade!

Till alla schlagerälskare kan jag bara säga: Vår bästa tid är nu!

1 kommentar:

 1. Som schlagerälskare tycker jag att det är skandal att en låt diskas två dagar innan tävling. För mig är det oförståeligt hur Christer Björkman "missat" att en låt deltagit tidigare. För att själv slippa ta något ansvar, skyller han allt på moldaverna. Nä, på med skämskudden, Christer!
  Stackars Anna Book gråter, kan inte sova och mår allmänt dåligt, men ska ändå ställa upp med sitt nummer - utanför tävlan förstås. Alla verkar tycka jättesynd om Anna, medan jag inte alls kommer att sakna hennes deltagande i tävlingen. Elakt? Ja, kanske det, men redan när hon ställde upp med "ABC" år 1986 blev jag lätt illamående.
  Och tänk, som om att det här inte räcker, så har Oscar Zia kommit ur garderoben i unga dagar. Ja, vem vet, han kanske kan fiska lite röster från några dräglande schlagerbögar. Min röst får han i alla fall inte.
  Låter jag bitter nu? Ja, men låt mig vara det! Det här är ju enda gången på året som det liksom är tillåtet att få vara det!
  Absolut! Vår bästa tid är nu :-).

  SvaraRadera