29 september 2011

Slussen ett steg närmare överlevnad!

Äntligen!

Stockholms stadsbyggnadsnämnd har klubbat igenom detaljplanen för Slussens ombyggnad!

Inte en enda dag för tidigt!

De bittra nej-sägarna i oppositionen var naturligtvis emot!

Dagens beslut innebär att en av stadens absolut fulaste, mest illaluktande och omoderna trafikkaruseller kommit ett steg närmare till att anpassas till verkligheten.

Rostiga balkar som faller ner i huvudet på folk vid Saltsjöbanans perrong är troligen bara ett ”kul” inslag för de som inte begriper att den nuvarande konstruktionen inte håller en enda långbänk till. Trots att samma människor agiterar om klimatuppvärmningen och borde inse att dagens vrak till trafikplats torde leda till översvämningar ”en masse” när vattennivåerna höjs.

Nu hoppas jag på ett snabbt beslut i huvudstadens Kommunfullmäktige!

Riv skiten nu! Gör om – gör det enda rätta!

2 kommentarer:

  1. För att förtydliga: Jag delar din upprymdhet över beslutet, som satt långt inne. Även om utgången var oviss in i det sista så segrade förnuftet över feghet och förändringsfobi. Fler har börjat genomskåda desinformationen media matar oss med och det är bra.

    SvaraRadera
  2. Åhh Herbert, får jag smeka dina underbara hjärntrådar. DU E SÅ SMART, SMART och underbar. Det är därför du är anonym. Tack för att du leder världen. MOT det underbara Foster/Bergförslaget! ! ! Vi stadsmedborgare kan inte nog tacka dig!

    PS Googla Herbert Tingesten.

    SvaraRadera