18 maj 2011

(S) som i svajigt!

(S) går från oklarhet till oklarhet! Den nye ledaren envisas med att tycka saker som hans närmaste medarbetare finner mindre begåvade.

När det gäller Libyen så gör Juholt nu en totalvändning och det som var sanning häromdagen är numera glömt och en ny sanning kastas fram.

Otroligt synd att fler inte röstade i helgens omval och att fler väljare inte insåg att den nya ledningen i det största oppositionspartiet inte har en (S)usning om vad de egentligen tycker och i så fall varför.

Om det Thomas Bodström hävdar stämmer (nej, jag är sannerligen ingen dyrkare av honom heller), om att Juholt varit utstuderad i maktkampen om partiledarposten så kan jag inte annat än tro att partiet får det svårt utan att själva besluta om omval! Internt!

2 kommentarer:

  1. Personligen föredrar jag politiker som kan ändra sig om de kommer till insikt att deras första beslut inte var genomtänkt. Nuvarande regering HAR inte den förmågan tydligen bl a vad det gäller sjukförsäkringsreformen och Fas3, förutom lite kosmestiska förändringar som de hoppas skall blidka befolkningen.

    SvaraRadera
  2. Härligt inlägg Jens.

    @ Kent. Det är en sak att kunna ändra sig, men det är ju inte det Juholt gör enligt egen utsago. Allting är planerat, det är bara inte hans fel att alla andra missförstår vad han säger så det ser ut som att han byter ställning hela tiden.

    SvaraRadera